Elektricniskiro.si

  • All
  • Favorite
  • Popular
  • Most rated
  • Expired
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 8
Dodaj primerjavo
Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena Ravni Ventil
Deal
Zračnica za Skiro 10" iz odebeljene gume. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni.
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 4
Dodaj primerjavo
Gume za Skiro 10″ 2 kosa
Deal
2 leta ago

Gume za Skiro 10″ 2 kosa

24,90 
Gume za skiro (2 kosa) 10 inch imajo izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. Gume imajo dober oprijem. Gre za eno izmed najbolj popularnih 10 inch pnevmatik na trgu. Primerne so tako za skiroje z 10 inch gumami kot tudi za nadgradnjo vašega obstoječega Xiaomi skiroja in 8,5" na 10".
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Dodaj primerjavo
Guma za Skiro 10″
Deal
2 leta ago

Guma za Skiro 10″

12,90 
Guma za skiro 10 inch ima izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. Guma ima dober oprijem. Gre za eno izmed najbolj popularnih 10 inch pnevmatik na trgu. Primerna je tako za skiroje z 10 inch gumami kot tudi za nadgradnjo vašega obstoječega Xiaomi skiroja in 8,5" na 10".
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Dodaj primerjavo
Zračnica za Skiro 8.5″ Zaviti Navoj (zadnje kolo)
Deal
Odebeljena Zračnica 8,5 inch z zavitim ventilom za zadnje kolo oziroma kolo brez motorja. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5" kot tudi 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 6
Dodaj primerjavo
Odebeljena Zračnica 8.5″
Deal
2 leta ago

Odebeljena Zračnica 8.5″

9,40 
Odebeljena Zračnica 8,5 inch za Električni Skiro. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5" kot tudi 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.
Dodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Dodaj primerjavo
Polna Guma za Skiro 8.5″
Deal
2 leta ago

Polna Guma za Skiro 8.5″

22,50 
Polna Guma za Električni Skiro, velikosti 8.5 inch, je primerna za vse električne skiroje z velikostjo koles 8.5 inch. Točno ta tip gume je eden izmed najpopularnejših polnih pnevmatik na trgu, za vse skiroje z velikostjo koles 8.5". Odlikujejo jo luknje po celotnem obsegu pnevmatike, ki dodatno oblažijo zunanje tresljaje.
Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0