Električni Skiro MicroGo (Bela)

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 6
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

MicroGo je vrhunski električni skiro, zajema mnoge napredne lastnosti zato postaja prodajni hit v letu 2021. Ima velik in razločen ekran, ki vedno prikazuje hitrost in nivo baterije, pod ekranom pa je USB vtič za polnjenje telefona. Preko Bluetootha se ga lahko poveže s priloženo aplikacijo. Izbiramo lahko med tremi načini vožnje. Končno hitrost v tretjem načinu (S mode) ima omejeno na 31km/h. Dodatna prednost je amortizer sprednjega kolesa. Skiro se zloži na nov inovativen in zelo varen način, ki krmilnemu drogu med vožno vedno omogoča polno stabilnost. Vizualno je atraktivnejši, v prometu je varnejši tudi zaradi blue floor led lights . The main light bulb, however, is more powerful than most competing models.

Rok dobave je od 1 do 7 dni od prejetega predplačila, pošilja se z DHL ali GLS ali UPS iz Slovenskega ali Evropskega skladišča, odvisno od zalog.

469,00 

SKU: 50075 Kategorije: ,

MicroGo (Bela)- Vrhunski električni skiro

MicroGo je vrhunski mestni električni skiro, ki poleg osnovnih lastnostih zajema še mnoge napredne lastnosti, zato postaja eden izmed najpopularnejših električnih skirojev. Ima velik in razločen ekran, ki vedno prikazuje hitrost in nivo baterije, pod ekranom pa je USB vtič, zato se lahko med vožnjo polni vaš pametni telefon. Preko Bluetootha se ga lahko poveže s priloženo aplikacijo, kjer se lahko spreminja nastavitve kot je tempomat, končna hitrost, delovanje sprednje in zadnje luči, hkrati pa lahko vedno preverimo število kilometrov. Izbiramo lahko med tremi načini vožnje. Končno hitrost v tretjem načinu (S mode) ima omejeno na 31km/h, zaradi dobrih pospeškov pa jo lahko doseže že v nekaj sekundah. Dodatna prednost je amortizer sprednjega kolesa, ki preprečuje večje tresljaje. Skiro se zloži na nov inovativen in zelo varen način, ki krmilnemu drogu med vožno vedno omogoča polno stabilnost. Vizualno je atraktivnejši, v prometu je varnejši tudi zaradi modrih talnih led luči, nameščenih na straneh skiroja. Glavna svetilna luč pa je močnejša od večine konkurenčnih modelov.

Konfortna vožnja z Honeycomb gumami in amortizerjem

Na osnovnem modelu so nameščene najboljše Honeycomb polne gume, katerih prednost je, da se nikoli ne poškodujejo, guma nikoli ne poči, hkrati pa ne zahtevajo kakšnegakoli vzdrževanja. Za bolj udobno vožno pa poskrbi tudi sprednji amortizer. Okvir skiroja je zelo močan in iz trpežnega in lahkega materiala Aluminium Alloy, zato je maksimalna teža uporabnika lahko do 150kg (za polno hitrost 120kg). Za lažje uporabnike pa to pomeni prednost daljše vožnje, preden je potrebno baterijo ponovno napolniti.

Velik in jasen ekran z dodatnim USB vtičem

Ekran je jasen in svetel z velikmi številkami. Tako vedno prikazuje trenutno hitrost vožnje, kot tudi nivo baterijo in morebitno bluetooth povezavo. Hirost prikazuje v kilometrih na uro, po želji pa se lahko prenastavi tudi v milje na uro. MicroGo je eden izmed edinih skirojev na trgu, ki ima vgrajen USB vtič. Tako si lahko uporabnik med vožnjo polni pametni telefon, powerbank, napaja GPS in podobno.

Trojna osvetlitev skiroja

Skiro je trojno osvetljen. Spredaj na vrhu (pod ekranom) ima večjo in močno LED luč, ki več kot zadostuje za osvetlitev okolice pri nočni vožnjo. V primerjavi z mnogimi drugimi električnimi skiroje, je svetilnost na MicroGo najboljša.
Dodatno pa je osvetljeno dno skiroja, z atraktivnimi modrimi led lučmi. Zaradi te lastnosti uporabnik ni le bolj viden v prometu, pač pa se lahko pohvali tudi z veliko bolj atraktivnim skirojem od klasičnih.
Zadnjem delu blatnika pa je večja rdeča zaviralna luč, ki se vključi le med zaviranjem ali pri vklopu sprednje luči. Te nastavitve pa se lahko vedno nadzorujejo ali spremenijo z aplikacijo.

Poskočen in varčen brezkrtačni motor

Ta električni skiro poganja nova generacija 350W brezkrtačnega motorja, ki uporabniku nudi visoke pospeške, visoko končno hitrost in možnost vožnje v breg oziroma naklon. Hkrati pa je motor varčen, zato kljub dobrim lastnostim, baterije ne sprazni hitro.

Baterija, polnjenje in domet skiroja Microgo

V praksi se baterija napolni zelo hitro. Običajno že v 3 urah, čeprav specifikacije navajajo čas polnjenja 3-5h. To zadošča za od 25 do 35 kilometrov, preden je treba skiro ponovno napolniti. Domet je precej odvisen od teže uporabnika, izbranega načina vožnje, ravnega ali hribovitega terena.
Opomba: baterija se lahko sprazni hitreje v izredno hladnih razmerah (pozimi ko je pod 0°C, je domet nižji). To je normalno in velja za vse skiroje na trgu.

Trije načini vožnje

Pred ali med vožnjo lahko uporabnik s pritiskom glavnega gumba na ekranu, izbira med tremi načini vožnje. Prvi način je ekonomičen, pri čemer je skiro počasnejši in varčnejši, drugi način je klasični “drive mode”, ki je primeren za vsakodnevno uporabo, tretji način pa je najhitrejši S mode.

Dvojno zaviranje – najučinkovitejši način zaviranja

Uporabnik ima dva načina za zaviranje.
Prvi je zaviranje s klasično zaviralno ročico na balanci, katera zavira zadnje kolo oziroma disk zadnjega kolesa.
Drugi način je e-zavora (gumb nameščen na levi strani), ki zavira motor sprednjega kolesa.

Specifikacije

Moč motorja: 350W
Nepetost: 36V
Čas Polnjenja: 3-5H
Domet: 25-35KM
Maksimalna hitrost: 31km/h
Baterija: 7,8Ah
Material: Aluminum alloy + ABS + PC
Delovna temperatura: 0-40°C
Osvetlitev: LED spredaj, LED dno, zaviralna luč
Neto teža: 15KG
Zaviranje: E-zavora + kolutna zavora
Amortizer: Da, sprednji
Dodatno: USB vtič

V kompletu MicroGo (Bela) prejmete

 • Električni Skiro MicroGo (Bela)
 • Varno kartonasto in stiroporno embalažo
 • Komplet orodij
 • Navodila za uporabo

Opomba. Nov skiro ima vključen tempomat. Nove in neizušene uporabnike lahko to zmoti, zato v pred prvo uporabo priporočamo izključitev tempomata s pomočjo aplikacije.

Rok dobave je od 1 do 7 dni od prejetega predplačila, pošilja se z DHL ali GLS ali UPS iz Slovenskega ali Evropskega skladišča, odvisno od zalog.

10EXPERT OCENA
MicroGo
Vrhunski mestni skiro MicroGo nudi številne prednosti.
0
PREDNOSTI
 • Osvetlitev
 • Velik in razločen ekran
 • Amortizer
 • Hitrost in domet
 • USB vtič za polnjenje
 • LED luči (spredaj + zadaj + dno)
 • Dvojno zaviranje
SLABOSTI
 • Če uporabnik želi gume z zračnico, jih je potrebno dokupiti posebej

Specification: Električni Skiro MicroGo (Bela)

Teža

13 kg

Dimenzije (zložen)

108×43×49 cm

Najvišja hitrost

30 km/h

Domet

30 km

Čas polnjenja

3,5 ure

Tip zavore

elektronska + disk

Tip gume

8,5 col

Vgrajene luči

Da

Vodoodporen

Da

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Električni Skiro MicroGo (Bela)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
 • Total (0)
Compare
0