Električni Skiro MicroGo Mini

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Električni skiro Microgo Mini je eden izmed najmanjših in najlažjih električnih skirojev za vse tiste, ki ga potrebujejo za krajše mestne poti. Kljub znatno nizki ceni, ima skiro presenetljive speficikacije. Opremljen je z ekranom ki prikazuje hitrost in nivo baterije, sprednjo in zavorno lučjo, zavornim sistemom e-zavora, dvema funkcijama hitrosti in seveda z zmogljivim brezkrtačnim motorjem in baterijo za do 25 kilometrov (10 – 25). Skiro je po najvišjih standardih zaščiten pred vlago. Skiro se lahko zloži na zelo hiter način in zaradih svojih slabih 12 kilogramov, tudi precej lahko prenaša v zgradbah, na avtobusih, v prtljažniku in drugje, kjer je prenosljivost pomembna.

Rok dobave je od 1 do 7 dni od prejetega predplačila, pošilja se z DHL ali GLS ali UPS iz Slovenskega ali Evropskega skladišča, odvisno od zalog.

349,00 

Ni na zalogi

SKU: 50001-1 Kategorije: ,

Električni skiro Microgo Mini Majhen in lahek zložljivi mestni skiro

Električni skiro Microgo Mini je eden izmed najmanjših in najlažjih električnih skirojev za vse tiste, ki ga potrebujejo za krajše mestne poti. Mini je mlajši in ugodnejši brat popularnega modela Microgo. Kljub znatno nizki ceni, ima skiro presenetljive speficikacije. Opremljen je z ekranom ki prikazuje hitrost in nivo baterije, sprednjo in zavorno lučjo, zavornim sistemom e-zavora, dvema funkcijama hitrosti in seveda z zmogljivim brezkrtačnim motorjem in baterijo za do 25 kilometrov (10 – 25). Skiro je po najvišjih standardih zaščiten pred vlago. Skiro se lahko zloži na zelo hiter način in zaradih svojih slabih 12 kilogramov, tudi precej lahko prenaša v zgradbah, na avtobusih, v prtljažniku in drugje, kjer je prenosljivost pomembna.

Konfortna vožnja s polnimi gumami

Na osnovnem modelu so nameščene najboljše polne 6.5 inch gume, katerih prednost je, da se nikoli ne poškodujejo, guma nikoli ne poči, hkrati pa ne zahtevajo kakšnegakoli vzdrževanja. Okvir skiroja je zelo močan in iz trpežnega in lahkega materiala, zato je maksimalna teža uporabnika lahko do 100kg. Za lažje uporabnike pa to pomeni prednost daljše vožnje, preden je potrebno baterijo ponovno napolniti.

Velik in razločen ekran

Ekran je jasen in svetel z velikmi številkami. Tako vedno prikazuje trenutno hitrost vožnje, kot tudi nivo baterijo in morebitno bluetooth povezavo. Hirost prikazuje v kilometrih na uro, po želji pa se lahko prenastavi tudi v milje na uro.

Dvojna osvetlitev skiroja

električni skiro microgo zaviralna lučSkiro je dvojno osvetljen. Spredaj na vrhu (pod ekranom) ima večjo in močno LED luč, ki več kot zadostuje za osvetlitev okolice pri nočni vožnjo. V primerjavi z mnogimi drugimi električnimi skiroje, je svetilnost na MicroGo visoka.
Zadnjem delu blatnika pa je večja rdeča zaviralna luč, ki se vključi le med zaviranjem ali pri vklopu sprednje luči.

Brezkrtačni električni motor

električni skiro microgo mini motorTa električni skiro poganja brezkrtačni električni motor, ki uporabniku nudi zadovoljive pospeške, dobro končno hitrost in tudi nekaj vožnje v breg oziroma naklon. Hkrati pa je motor varčen, zato kljub dobrim lastnostim, baterije ne sprazni zelo hitro.

Baterija, polnjenje in domet • Električni skiro Microgo Mini

V praksi se baterija napolni zelo hitro. Običajno že v 3 urah, čeprav specifikacije navajajo čas polnjenja 4-6h. To zadošča za od 10 do 25 kilometrov, preden je treba skiro ponovno napolniti. Domet je precej odvisen od teže uporabnika, izbranega načina vožnje, ravnega ali hribovitega terena.
Opomba: baterija se lahko sprazni hitreje v izredno hladnih razmerah (pozimi ko je pod 0°C, je domet nižji). To je normalno in velja za vse skiroje na trgu.

Dva načina vožnje oziroma dve prestavi

Pred ali med vožnjo lahko uporabnik s pritiskom glavnega gumba na pospeševalniku, izbira med dvema načinama vožnje. Prvi način je ekonomičen, pri čemer je skiro počasnejši in varčnejši s končno hitrostjo 12 km/h, drugi način je klasični “drive mode”, ki je primeren za vsakodnevno uporabo in doseže 20 km/h.

Učinkovit dvojni način zaviranja

Nudi dva načina zaviranja. Prvi način je z e-zavoro (gumb nameščen na levi strani), ki zavira motor sprednjega kolesa. Drugi način pa je z nogo oziroma s stopalom, s katerim uporabnik pritisne na zadnji blatnik, ta pa naposredno zaustavi kolo.

Specifikacije

Moč motorja: 250W
Nepetost: 36V
Čas Polnjenja: 4-6H (3.5h)
Domet: 10-25KM
Maksimalna hitrost: 20km/h
Baterija: 5,0Ah
Velikost: 96 x 43 x 106.4 cm
Kolesa: 6.5 inch guma
Material: ABS + PC
Delovna temperatura: 0-40°C
Osvetlitev: LED spredaj, zaviralna luč
Neto teža: 12KG
Zaviranje: E-zavora+M-zavora

V kompletu Električni skiro MicroGo Mini prejmete

  • Električni Skiro MicroGo
  • Varno kartonasto in stiroporno embalažo
  • Komplet orodij
  • Navodila za uporabo

Rok dobave je od 1 do 7 dni od prejetega predplačila, pošilja se z DHL ali GLS ali UPS iz Slovenskega ali Evropskega skladišča, odvisno od zalog.

 

10EXPERT OCENA
MicroGo Mini
Vrhunski mestni skiro MicroGo Mini nudi številne prednosti.
Velikost in teža
10
Praktičnost uporabe
10
PREDNOSTI
  • Osvetlitev
  • Velik in razločen ekran
  • LED luči (spredaj + zadaj)
  • Elektronsko zaviranje

Specification: Električni Skiro MicroGo Mini

Čas polnjenja

3,5 ure

Vgrajene luči

Da

Vodoodporen

Da

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Električni Skiro MicroGo Mini”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0