Guma CST 2 Dva Kosa 8.5″ Original

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Guma CST 2 8.5″ (dva kosa) Original ima izboljšane profile in nudi boljši oprijem. Guma CST 2 8,5 inch je tako rekoč najboljša pnevmatika po najboljši ceni.

38,90 

SKU: 50015 Kategorije: ,

Guma CST 2 8.5″ (dva kosa) Original je prvovrstna guma kakovostne znamke CST

Guma CST 2 8,5” (dva kosa) je nova in izboljšana guma od prvotne 8,5″ CST gume, ki jo uporablja tudi Xiaomi za vse svoje skiroje. Guma CST 2 ima izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. CST 2 ima očitno boljši oprijem kot osnovne gume, tako v idealnih razmerah kot tudi v dežju in ne nekoliko gršemu terenu.
Guma je tako dobra, da resnično olajša izbiro uporabniku, saj boljše tako rekoč ni mogoče najti, v ponudbi pa jo imamo po zelo privlačni ceni. Tako rekoč najboljša pnevmatika po najboljši ceni.

Prednosti gume z zračnico pred polnimi gumami

Glavna prednost je zelo jasna. Gume z zračnico nudijo neprimerljivo udobnejšo vožnjo, saj absorbirajo večino manjših tresljajev in udarcev. Udobnost vožnje je lahko izjemno izboljšana, kar se pozna tako v večjih mestih (center Ljubljane je tlakovan) kot na podeželjih (Slovenija ni znana po najlepših novih cestah). Kljub temu, da nudi boljšo vožnjo, pa ima tudi slabo lastnost in sicer da lahko ob udarcu ali po veliko prevoženih kilometrih, zračnica tudi poči in je potrebna menjava. Zato se mora vsak uporabnik odločiti med udobnejšo vožnjo (guma z zračnico) ali izničeno potrebo po menjavi ali popravilu kolesa (polne gume).

Postopek menjave

Guma CST 2 Dva Kosa 8.5" OriginalPostopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se guma ali zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice ali gume garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja gumo na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

V paketu Guma CST 2 8.5 inch boste prejeli

  • 2x Guma CST 2 8.5inch Original
10EXPERT OCENA
Guma CST 2 8.5" Original 2 Kosa
Guma CST 2 8.5" (dva kosa) Original ima izboljšane profile in nudi boljši oprijem. Guma CST 2 8,5 inch je tako rekoč najboljša pnevmatika po najboljši ceni.
Oprijem
10
Vzdržljivost
10
PREDNOSTI
  • Visok oprijem na vseh terenih
  • Original CST proizvajalec
  • Nizka cena

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Guma CST 2 Dva Kosa 8.5″ Original”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0