Guma za Skiro 10″

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Guma za skiro 10 inch ima izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. Guma ima dober oprijem. Gre za eno izmed najbolj popularnih 10 inch pnevmatik na trgu. Primerna je tako za skiroje z 10 inch gumami kot tudi za nadgradnjo vašega obstoječega Xiaomi skiroja in 8,5″ na 10″.

12,90 

Ni na zalogi

Guma za skiro 10 inch

Guma za skiro 10 inch ima izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. Guma ima dober oprijem, tako v idealnih razmerah kot tudi (nekoliko manj) v dežju in ne nekoliko gršemu terenu. Gre za eno izmed najbolj popularnih 10 inch pnevmatik na trgu. Primerna je tako za skiroje z 10 inch gumami kot tudi za nadgradnjo vašega obstoječega Xiaomi skiroja.

Prednosti večje gume

Glavna prednost je zelo jasna. Večje kot je kolo, bolj udobna je vožnja, saj večje absorbirajo večino manjših tresljajev in udarcev. Udobnost vožnje je lahko izjemno izboljšana, kar se pozna tako v večjih mestih (center Ljubljane je tlakovan) kot na podeželjih (Slovenija ni znana po najlepših novih cestah). Hkrati večje kolo doseže nekoliko višjo hitrost, menjava pa je očitno preprostejša od manjših gum in zračnic.

Nadgradnja vašega Xiaomi (M365, PRO, Essential) skiroja na 10 inch kolesa

Ali ste vedeli da lahko vaš obstoječi Xiaomi skiro zelo preprosto nadgradite na 10 inch kolesa? To nudi številne prednosti! Občutili boste manj tresljajev, končna hitrost bo nekoliko višja, občutek vožnje bo višji in varnejši, cena 10″ pnevmatik pa je občutno nižja od 8.5″ pnevmatik. V kolikor se zgodi, da vam zračnica poči in je potrebna menjave, pa je 10 inch zračnico desetkrat lažje zamenjati kot 8,5 inch.

V kolikor se odločite za nadgradnjo boste potrebovali zelo ugoden Komplet za nadgradnjo skiroja na 10 inch kolesa, na voljo pa ga imamo v rdeči barvi in v črni barvi. Postopek menjave je opisan na tej povezavi.

Postopek menjave počene zračnice

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se guma ali zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice ali gume garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja gumo na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

V paketu Guma za skiro 10 inch boste prejeli

  • 1x Guma za skiro 10 inch
10EXPERT OCENA
Guma za skiro 10 inch
Guma za skiro 10 inch ima izboljšane profile, kot tudi notranjost pnevmatike, ki dodatno ščiti zračnico pred poškodbami. Guma ima dober oprijem. Gre za eno izmed najbolj popularnih 10 inch pnevmatik na trgu. Primerna je tako za skiroje z 10 inch gumami kot tudi za nadgradnjo vašega obstoječega Xiaomi skiroja in 8,5" na 10".
Vzdržljivost
10
Preprosta menjava
10
PREDNOSTI
  • Visoka vzdržljivost
  • Nizka cena

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Guma za Skiro 10″”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0