Zračnica za Skiro 8.5″ Zaviti Navoj (zadnje kolo)

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 1
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Odebeljena Zračnica 8,5 inch z zavitim ventilom za zadnje kolo oziroma kolo brez motorja. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5″ kot tudi 10″ pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.

6,90 

Odebeljena Zračnica 8.5 inch za zadnje kolo električnega skiroja

Odebeljena Zračnica 8.5 inch ima zaviti ventil in je tako primernejša za zadnje kolo oziroma kolo brez motorja. Izdelana je iz odebeljene visokokakovostne gume, ki nudi dodatno vzdržljivost in je tako veliko močnejša od navadne ali celo originalne CST zračnice. Uporabniki pravijo, da ta zračnica zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Zato je prodajni hit spletne trgovine elektricniskiro.si. V kolikor naročite komplet dveh kosov, je cena nižja.

Kompatibilnost z 8.5″ in 10″ pnevmatikami

Primerna je za vse električne skiroje, ki imajo 8.5 inch ali 10 inch pnevmatiko. Kljub temu, da je zračnica primarno izdelana za 8,5″ kolesa pa se v praksi več kot odlično obnese tudi za 10″ kolesa.

Postopek menjave

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa se lahko uporabnik sam zamenja zračnico na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

– Set velikih vzvodov za menjavo pnevmatik (lažji za uporabo) ali Set majhnih vzvodov za menjavo pnevmatik (težji za uporabo)
Orodje univerzalno
– Po končani menjavi, zračnico napihnete do precizne natančnosti (bar ali psi) s Xiomi Prenosni Kompresor
– V nekaterih primerih je potreben tudi vrtalnik s svedrom (v kolikor aluminijasto platišče nima luknje za ventil).
– V nekaterih primerih (tudi Xiaomi 2018-2020) je potrebno z vrtalnikom in svedrom povečati lukjno za ventil pri prvi menjavi.

Lastnosti zračnice

Barva: črna
Material: guma
Kompatibilnost: 8,5″ in 10″ pnevmatike
Dimenzije: 19x19x5,5cm

V paketu Odebeljena Zračnica 8.5″ dobite

1x  8,5″ zračnica

10EXPERT OCENA
Zračnica za Skiro 8.5" Zaviti Navoj (zadnje kolo)
Odebeljena Zračnica 8,5 inch z zavitim ventilom za zadnje kolo oziroma kolo brez motorja. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5" kot tudi 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.
Vzdržljivost
10
PREDNOSTI
  • Izjemna vzdržljivost

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Zračnica za Skiro 8.5″ Zaviti Navoj (zadnje kolo)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0