Odebeljena Zračnica 8.5″

(1 mnenje stranke)
Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 6
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Odebeljena Zračnica 8,5 inch za Električni Skiro. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5″ kot tudi 10″ pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.

9,40 

14 na zalogi

Odebeljena Zračnica 8,5 inch za električne skiroje

Odebeljena Zračnica 8,5 inch je izdelana iz odebeljene visokokakovostne gume, ki nudi dodatno vzdržljivost in je tako veliko močnejša od navadne ali celo originalne CST zračnice. Ima kratki ventil, ki je primarno namenjen sprednjemu kolesu, vendar se v praksi uporablja za sprednje in zadnje kolo. Uporabniki pravijo, da ta zračnica zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Zato je prodajni hit spletne trgovine elektricniskiro.si. V kolikor naročite komplet dveh kosov, je cena nižja.

Kompatibilnost z 8,5″ in 10″ pnevmatikami

Primerna je za vse električne skiroje, ki imajo 8,5 inch ali 10 inch pnevmatiko. Kljub temu, da je zračnica primarno izdelana za 8,5″ kolesa pa se v praksi več kot odlično obnese tudi za 10″ kolesa.

Postopek menjave

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja zračnico na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

– Set velikih vzvodov za menjavo pnevmatik (lažji za uporabo) ali Set majhnih vzvodov za menjavo pnevmatik (težji za uporabo)
Orodje univerzalno
– Po končani menjavi, zračnico napihnete do precizne natančnosti (bar ali psi) s Xiomi Prenosni Kompresor
– V nekaterih primerih je potreben tudi vrtalnik s svedrom (v kolikor aluminijasto platišče nima luknje za ventil).
– V nekaterih primerih (tudi Xiaomi 2018-2020) je potrebno z vrtalnikom in svedrom povečati lukjno za ventil pri prvi menjavi.

Lastnosti zračnice

Barva: črna
Material: guma
Kompatibilnost: 8,5″ in 10″ pnevmatike
Dimenzije: 19x19x5,5cm

V paketu Odebeljena Zračnica 8,5″ dobite

1x  8,5″ zračnica

10EXPERT OCENA
Odebeljena Zračnica 8.5" za Električni Skiro - Najbolj prodajana zračnica!
Odebeljena Zračnica 8,5 inch za Električni Skiro. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8,5" kot tudi 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni, zato je prodajni hit.
Vzdržljivost
10
PREDNOSTI
 • Izjemna vzdržljivost

1 ocena za Odebeljena Zračnica 8.5″

5.0 out of 5
1
0
0
0
0
Napiši oceno
Prikaži vse Najbolj Koristno Višje ocenjeni Nižje ocenjeni
 1. benjoLJ

  to to to sem iskal nevem če ne dva meseca mater bomba upam sam de boste mel skoz na zalogi
  sem že naroču iz tujine in dobu nek kitajski crap k ventil ne paše na nič na tem svetu
  ta vaša je šla lepo gor in zdej drži kt je treba
  edin da nimate še slime na zalogi k sem ga mogu naročt drgje priporočam da ga prodajate tudi ampak ta guma je pa top tenks res sam mejte mi skoz zalogo bom za vse servise montiral vaše!!

  Koristno(1) Nekoristno(0)You have already voted this

  Dodaj svojo oceno

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  Električni Skiro Slovenija
  Logo
  Login/Register access is temporary disabled
  Compare items
  • Total (0)
  Compare
  0