Polna Guma za Skiro 8.5″

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Dodaj primerjavo
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Polna Guma za Električni Skiro, velikosti 8.5 inch, je primerna za vse električne skiroje z velikostjo koles 8.5 inch. Točno ta tip gume je eden izmed najpopularnejših polnih pnevmatik na trgu, za vse skiroje z velikostjo koles 8.5″. Odlikujejo jo luknje po celotnem obsegu pnevmatike, ki dodatno oblažijo zunanje tresljaje.

22,50 

28 na zalogi

Polna Guma za Skiro 8.5″

Polna Guma za Električni Skiro, velikosti 8.5 inch, je primerna za vse uporabnike, ki želijo s svojim skirojem čim manj dela ali vzdrževanja. Izdelana je iz kakovostne polne gume, odlikujejo pa jo luknje po celotnem obsegu pnevmatike, ki dodatno oblažijo tresljaje. Točno ta tip gume je eden izmed najpopularnejših polnih pnevmatik na trgu, za vse skiroje z velikostjo koles 8.5″.

Prednosti Polne gume za električni skiro

Glavna prednost je očitna. Polna guma nikoli ne poči, nikoli ni treba menjati zračnice ali vzdrževati pritisk v zračnici. Ko je polna guma enkrat nameščena, se uporabnik “reši” dela vsaj za nekaj sezon. Kljub temu pa je treba izbiro med polno gumo ali gumo z zračnico dobro premisliti, saj so gume z zračnico načeloma nekoliko udobnejše. Uporabniki pogosto tudi kombinirajo z načinom namestitve polne gume na sprednje kolo, ki ima motor, saj je menjava zahtevnejša. Za zadnjo kolo pa uporabijo gumo z zračnico, saj jo je preprosto zamenjati, na cesti pa so kljub temu deležni “polovico” udobne vožnje, ki jo zagotavlja zračnica.

Postopek menjave

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja gumo na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Načinov namestitve polne gume je več. Mnogi gumo najprej vstavijo v vrelo vodo za 15-30 minut, da se guma nekoliko omehča, kar nato nudi lažjo namestitev. Vsekakor svetujemo uporabo masti ali olja za lažjo namestitev.

Za menjavo boste potrebovali:

V paketu Polna Guma 8.5″ boste prejeli

  • 1x Polna Guma 8.5″
9.5EXPERT OCENA
Polna Guma za Skiro 8.5"
Polna Guma za Električni Skiro, velikosti 8.5 inch, je primerna za vse električne skiroje z velikostjo koles 8.5 inch. Točno ta tip gume je eden izmed najpopularnejših polnih pnevmatik na trgu, za vse skiroje z velikostjo koles 8.5". Odlikujejo jo luknje po celotnem obsegu pnevmatike, ki dodatno oblažijo zunanje tresljaje.
Oprijem
9.5
Vzdržljivost
10
PREDNOSTI
  • Nikoli ne poči
  • Luknje za dodatno oblažitev tresljajev
  • Ne potrebuje vzdrževanja
SLABOSTI
  • Težavnost namestitve ni za začetnike

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Polna Guma za Skiro 8.5″”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0