Zračnica CST Original 9″

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 2
Dodaj primerjavo
9.5
EXPERT OCENAPoglej oceno

Zračnica CST 9″ Original za Električni Skiro. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži veliko več poti, kot navadna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8.5″, 9″ kot tudi 10″ pnevmatikami. Zračnica je od najbolj priznanega proizvajalca na svetu – CST.

7,90 

4 na zalogi

SKU: 50069 Kategorije: ,

Zračnica CST Original 9″

Zračnica CST Original 9 inch je izdelana iz visokokakovostne gume, ki se popolnoma prilega vsem električnim skirojem z 8.5″, 9″ in 10″ inčnimi kolesi. Ima kratki ventil, ki je primarno namenjen sprednjemu kolesu, vendar se v praksi uporablja za sprednje in zadnje kolo. CST je eden izmed najbolj priznanih proizvajalcev zračnic in gum, zato to vgrajene tudi v originalnih skirojih Xiaomi in MicroGo.

Kompatibilnost z 8,5″, 9″ in 10″ pnevmatikami

Primerna je za vse električne skiroje, ki imajo 8,5 inch, 9 inch ali 10 inch pnevmatiko. Kljub temu, da je zračnica primarno izdelana za 9″ kolesa pa se v praksi več kot odlično obnese tudi za 8,5″ in 10″ kolesa.

Postopek menjave

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja zračnico na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

  • Set velikih vzvodov za menjavo pnevmatik (lažji za uporabo) ali Set majhnih vzvodov za menjavo pnevmatik (težji za uporabo)
  • Orodje univerzalno
  • Po končani menjavi, zračnico napihnete do precizne natančnosti (bar ali psi) s Xiomi Prenosni Kompresor
  • V nekaterih primerih je potreben tudi vrtalnik s svedrom (v kolikor aluminijasto platišče nima luknje za ventil).
  • V nekaterih primerih (tudi Xiaomi 2018-2020) je potrebno z vrtalnikom in svedrom povečati lukjno za ventil pri prvi menjavi.

Lastnosti zračnice

Barva: črna
Material: guma
Kompatibilnost: 8,5″, 9″ in 10″ pnevmatike

V paketu Zračnica CST Original 9″ dobite

1x Zračnica CST Original 9

9.5EXPERT OCENA
Zračnica CST 9" Original 2kos - Električni Skiro Slovenija
Zračnica CST 9" Original za Električni Skiro. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži veliko več poti, kot navadna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 8.5", 9" kot tudi 10" pnevmatikami. Zračnica je od najbolj priznanega proizvajalca na svetu - CST.
Kakovost
10
PREDNOSTI
  • Originalni CST proizvajalec
  • Nizka cena

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Zračnica CST Original 9″”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0