Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena Ukrivljen Ventil

Na seznam željaDodano na seznam željaOdstranjeno iz seznama želja 6
Dodaj primerjavo
10
EXPERT OCENAPoglej oceno

Zračnica za Skiro 10″ iz odebeljene gume. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 10″ pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni.

7,90 

Ni na zalogi

SKU: 50076 Kategorije: ,

Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena za električni skiro

Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena je izdelana iz odebeljene visokokakovostne gume, ki nudi dodatno vzdržljivost in je tako veliko močnejša od navadne ali celo originalne CST zračnice. Ima kratki ventil, ki je primarno namenjen sprednjemu kolesu, vendar se v praksi uporablja za sprednje in zadnje kolo. Uporabniki pravijo, da ta zračnica zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica.

Kompatibilnost 10″ pnevmatikami

Primerna je za vse električne skiroje, ki imajo 10 inch pnevmatiko. V praksi je ena izmed najboljših zračnic za 10″ kolesa. V kolikor pa potrebujete za nadgradnjo vašega Xiaomi skiroja na 10″ kolesa, pa bolj priporočamo Odebeljeno 8.5 inch zračnico.

Nadgradnja vašega Xiaomi (M365, PRO, Essential) skiroja na 10 inch kolesa

Ali ste vedeli da lahko vaš obstoječi Xiaomi skiro zelo preprosto nadgradite na 10 inch kolesa? To nudi številne prednosti! Občutili boste manj tresljajev, končna hitrost bo nekoliko višja, občutek vožnje bo višji in varnejši, cena 10″ pnevmatik pa je občutno nižja od 8.5″ pnevmatik. V kolikor se zgodi, da vam zračnica poči in je potrebna menjave, pa je 10 inch zračnico desetkrat lažje zamenjati kot 8,5 inch.

V kolikor se odločite za nadgradnjo boste potrebovali zelo ugoden Komplet za nadgradnjo skiroja na 10 inch kolesa, na voljo pa ga imamo v rdeči barvi in v črni barvi. Postopek menjave je opisan na tej povezavi.

Postopek menjave počene zračnice

Postopek menjave se razlikuje od modela električnega skiroja. Za neizkušene uporabnike je najbolje, da se obrnejo na kakršenkoli servis električnih skirojev, saj je postopek srednje težaven in se lahko zgodi da se zračnica poškoduje med nameščanjem. Neuspešnih poizkusov menjave zračnice garancija ne pokriva. Z nekaj izkušenj, pa si lahko uporabnik sam zamenja zračnico na električnem skiroju. Zadnje kolo, ki običajno nima motorja, je precej preprostejše saj ga lahko uporabnik v celoti sname iz skiroja. Nekoliko zahtevnejše je sprednje kolo oziroma kolo z elektro motorjem, saj je kabel motorja običajno precej kratek, menjavo pa se lahko opravi le iz ene strani. Hkrati je potrebna pozornost na smer pnevmatike, ki ima s puščico zarisano smer vrtenja.

Za menjavo boste potrebovali:

  • Set velikih vzvodov za menjavo pnevmatik (lažji za uporabo) ali Set majhnih vzvodov za menjavo pnevmatik (težji za uporabo)
  • Orodje univerzalno
  • V kolikor boste nadgradili vaš obstoječi Xiaomi skiro na večja kolesa, potrebujete Komplet za večje 10″ pnevmatike v rdeči barvi ali v črni barvi.
  • Po končani menjavi, zračnico napihnete do precizne natančnosti (bar ali psi) s Xiomi Prenosni Kompresor
  • V nekaterih primerih je potreben tudi vrtalnik s svedrom (v kolikor aluminijasto platišče nima luknje za ventil).
  • V nekaterih primerih (tudi Xiaomi 2018-2020) je potrebno z vrtalnikom in svedrom povečati lukjno za ventil pri prvi menjavi.

Lastnosti zračnice

Barva: črna
Material: guma
Kompatibilnost: 8,5″ in 10″ pnevmatike
Dimenzije: 19x19x5,5cm

V paketu Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena dobite

1x Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena Ukrivljen Ventil

10EXPERT OCENA
Zračnica za Skiro 10" Odebeljena
Zračnica za Skiro 10" iz odebeljene gume. Odebeljena zračnica za skiro lahko zdrži vsaj polovico več poti, kot običajna zračnica. Primerna je za vse skiroje z 10" pnevmatikami. Zračnica je ena izmed najboljših na trgu, elektricniskiro.si pa jo nudi po izjemno nizki ceni.
Vzdržljivost
10
Kakovost
10
PREDNOSTI
  • Odebeljena guma za višjo vzdržljivost

Ocene Uporabnikov

0.0 out of 5
0
0
0
0
0
Napiši oceno

Zaenkrat še ni ocen.

Bodi prvi, ki bo ocenil “Zračnica za Skiro 10″ Odebeljena Ukrivljen Ventil”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Električni Skiro Slovenija
Logo
Login/Register access is temporary disabled
Compare items
  • Total (0)
Compare
0